Çiçek Advocatuur

Over Çiçek Advocatuur

Çiçek advocatuur is een betrokken, transparant en toegankelijk advocatenkantoor. Particulieren en ondernemers kunnen bij ons terecht voor juridische bijstand in allerhande civielrechtelijke zaken. Wij zijn met name gespecialiseerd in het  familierecht en arbeidsrecht.

Onze missie komt het beste tot uiting in de persoonlijke, cliëntcentrale en gedreven aanpak. Met kennis van zaken en inlevingsvermogen streven wij ernaar uw zaak op een efficiënte en kwalitatieve manier te behandelen. Op basis van onze kennis willen wij onze cliënten voor nu én voor de toekomst de beste oplossing bieden.

Elke nieuwe zaak is voor ons een nieuwe uitdaging, waarbij gestreefd wordt naar een optimale oplossing. Onze werkzaamheden kunnen samengevat worden als een directe aanpak met heldere afspraken. We zeggen niet alleen wat we doen, maar doen ook wat we zeggen. Tijdens het eerste gesprek zullen we bezien met welke aanpak uw juridisch probleem het beste opgelost kan worden. Wij staan u niet alleen bij, maar begeleiden u stapsgewijs richting het gewenste resultaat.

U kunt altijd op korte termijn bij ons terecht. Maak meteen een afspraak.