Çiçek Advocatuur

Nilgün Çiçek 

Nilgün Çiçek is sinds 2009 advocaat en heeft een aantal jaren gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor. Zij heeft een civielrechtelijke praktijk met een ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht, familierecht en huurrecht. Zij  adviseert en procedeert met name in het familierecht over het verdelen van de (beperkte) gemeenschap, ouderlijk gezag, zorgregeling en alimentatie. 

Dankzij haar Turkse achtergrond en expertise op het gebied van Turks recht, kan zij u ook adviseren over het Turks recht. Zij is in het bijzonder gespecialiseerd in het Turks huwelijksvermogensrecht. Door haar samenwerking met advocaten in Turkije, is het mogelijk om in korte tijd een Nederlandse uitspraak in Turkije sneller en gemakkelijker uit te voeren.

Rechtsgebiedenregister:

Daarnaast heeft zij de volgende rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht
  • Personen- en Familierecht
Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

e-mailadres: n.cicek@cicekadvocatuur.nl

 

Ebru Şahin 

Ebru werkt als juridisch medewerker en is de eerste aanspreekpersoon binnen kantoor. Zij let er goed op dat alles goed verloopt op kantoor en is een onmisbare kracht voor ons. Als u een juridisch probleem heeft dan zorgt zij ervoor dat het opgelost wordt.

Ebru spreekt Nederlands, Turks en Engels.

e-mailadres: e.sahin@cicekadvocatuur.nl