Çiçek Advocatuur

Mr. Nilgün Çiçek 

Nilgün Çiçek is sinds 2009 advocaat en heeft een aantal jaren gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor. Nilgün heeft een civielrechtelijke praktijk, met een ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht, familierecht en huurrecht. Daarnaast wordt zij vaak geraadpleegd in andere civielrechtelijke zaken. Zij adviseert en procedeert in omvangrijke zaken.

Dankzij haar Turkse achtergrond en expertise op het gebied van Turks recht, kan Nilgün u ook adviseren over het Turks recht. Nilgün is in het bijzonder gespecialiseerd in het Turks huwelijksvermogensrecht. Door haar samenwerking met advocaten in Turkije, is het mogelijk om in korte tijd een Nederlandse uitspraak in Turkije sneller en gemakkelijker uit te voeren.

Nilgün deelt haar kennis en ervaring met aanstaande juristen door gastcolleges te verzorgen op hogescholen. Ook geeft zij juridische lezingen en adviezen aan verschillende doelgroepen.    

Mr.  Çagla Bakirhan

Çağla Bakırhan is gespecialiseerd in bestuursrecht en sociale zekerheidsrecht en werkt sinds november 2017 als advocaat bij Çiçek Advocatuur. In april 2014 heeft zij haar master Nederlands recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen succesvol afgerond.

Gemeenteland kent Çağla op haar duimpje. Zij heeft namelijk ruim vier jaar bij drie verschillende gemeentes als medewerker Bezwaar en Beroep op het sociaal domein gewerkt. Echter door haar drive om gedupeerden bij te staan, heeft zij in november 2017 de overstap naar de advocatuur gemaakt.

Çağla heeft een ontzettende doorzettingsvermogen en gaat tot het uiterste. Zij werkt erg nauwkeurig en staat altijd klaar voor haar cliënten.

Çağla spreekt Nederlands, Turks en Engels.

Youkabid Ettaghdouini LL.B

Youkabid Ettaghdouini is juriste en kwam in september 2015 in dienst bij Çiçek Advocatuur als stagiaire. In 2017 behaalde ze haar Bachelor Rechten en sindsdien werkt ze als juriste bij ons op kantoor. Youka is erg gedreven en gaat vol passie achter al haar zaken aan.

Daarnaast is zij zeer betrokken bij alle lopende zaken op kantoor en is zij altijd up-to-date. Youka heeft veel ervaring in het arbeidsrecht en kan u tevens adviseren over onder andere het personen- en familierecht.

Youka spreekt Nederlands, Engels en Marokkaans-Arabisch.

Okan Mankoç

 

Okan Mankoç loopt sinds 2017 stage bij Çiçek Advocatuur en is sinds oktober 2018 part-time in dienst getreden bij ons. Okan houdt de spirit hoog als Office Manager van het kantoor. Hij zal naar verwachting eind 2018 afstuderen aan de Haagse Hogeschool.

Okan spreekt Turks, Nederlands, Engels en Duits.

Asli Bugur

Aslı Buğur is sinds 2018 werkzaam bij Cicek Advocatuur en is een van onze gedreven stagiaires. Aslı helpt u aan de receptie als u een juridisch probleem heeft en zorgt ervoor dat het opgelost wordt. Aslı let er goed op dat alles goed verloopt op kantoor en is een onmisbare kracht voor ons.

Aslı spreekt Nederlands, Turks en Engels.

Elif Sabirli

Een ambitieuze student, die een opleiding volgt op het ROC Mondriaan. Elif Sabırlı is werkzaam als stagiaire bij Çiçek Advocatuur sinds 2018. Elif zal in 2019 haar diploma behalen en beginnen op het HBO. Haar droom is om zelf ooit advocaat te worden.

Elif spreekt Nederlands, Turks en Engels.