Çiçek Advocatuur

Mr. Nilgün Çiçek 

Nilgün Çiçek is sinds 2009 advocaat en heeft een aantal jaren gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor. Nilgün heeft een civielrechtelijke praktijk, met een ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht, familierecht en huurrecht. Daarnaast wordt zij vaak geraadpleegd in andere civielrechtelijke zaken. Zij adviseert en procedeert in omvangrijke zaken.

Dankzij haar Turkse achtergrond en expertise op het gebied van Turks recht, kan Nilgün u ook adviseren over het Turks recht. Nilgün is in het bijzonder gespecialiseerd in het Turks huwelijksvermogensrecht. Door haar samenwerking met advocaten in Turkije, is het mogelijk om in korte tijd een Nederlandse uitspraak in Turkije sneller en gemakkelijker uit te voeren.

Nilgün deelt haar kennis en ervaring met aanstaande juristen door gastcolleges te verzorgen op hogescholen. Ook geeft zij juridische lezingen en adviezen aan verschillende doelgroepen.    

e-mailadres: n.cicek@cicekadvocatuur.nl

 

Youkabid Ettaghdouini LL.B

Youkabid Ettaghdouini is juriste en kwam in september 2015 in dienst bij Çiçek Advocatuur als stagiaire. In 2017 behaalde ze haar Bachelor Rechten en sindsdien werkt ze als juriste bij ons op kantoor. Youka is erg gedreven en gaat vol passie achter al haar zaken aan.

Daarnaast is zij zeer betrokken bij alle lopende zaken op kantoor en is zij altijd up-to-date. Youka heeft veel ervaring in het arbeidsrecht en kan u tevens adviseren over onder andere het personen- en familierecht.

Youka spreekt Nederlands, Engels en Marokkaans-Arabisch.

e-mailadres: y.ettaghdouini@cicekadvocatuur.nl 

 

Marta Glogiewicz

Een ambitieuze rechtenstudente, die een opleiding volgt op Hogeschool in Rotterdam. Martha is werkzaam als juridisch ondersteunend medewerker. Martha zal naar verwachting in 2021 haar opleiding afronden. Haar droom is om zelf ooit advocaat te worden.

Martha spreekt Nederlands, Pools en Engels.

e-mailadres: kancelaria@cicekadvocatuur.nl / kancelariaadwokackacicek@wp.pl / prawnik@cicekadvocatuur.nl 

 

Ebru Sahin

Ebru is een van onze gedreven stagiaires. Ebru helpt u aan de receptie als u een juridisch probleem heeft en zorgt ervoor dat het opgelost wordt. Ebru let er goed op dat alles goed verloopt op kantoor en is een onmisbare kracht voor ons.

Ebru spreekt Nederlands, Turks en Engels.

e-mailadres: secretariaat@cicekadvocatuur.nl